måndag 28 oktober 2013

Halloween


Hej hej!!

Halloween...Halloween..... Många barn ska säkert ut och busa till helgen :)

Jag har idag gjort ett kort....det blev ett stort kort med måtten 14,5 cm x 25,5 cm och 1 cm tjockt. Det som ska vara på insidan av kortet, "dragspelsramen", mäter ni ut 2 st som är 10x14 cm och 2 st 25x10 cm. Dessa bigar ni på varje centimeter och sen viker ihop det som ett dragspel (höger bild). Sätt ihop ramen (vänster bild).


Hittade ett super läckert papper från Graphic 45 och tänkte att de skulle få "tala" för sig själv. Texten(Alphabetical) och banderollen är Tim Holtz dies.

Ugglan är också från Tim Holtz nya stämpel och dies kit. Klippte ut en luftballong från ett annat pappr och satte på 3D kuddar på en annan luftballong.

Insidan blev så här. Min tanke och plan var att skriva ut ett halloween recept men min skrivare har strejkat :( så det fick bli utstansad text istället.


Staketet, stämplarna och texten är från Tim Holtz. Blommorna har jag färgat själv med Dylusion Ink Spray och med svart gesso
Tips! Spraya blommorna innan så drar dom åt sig färgen lättare, gesson är också utspädd.Ha en trevlig halloween vecka :)

Kram Karolina


Pysseltagen- Din scrapoas på nätet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar