torsdag 14 mars 2013

Nya spellbinders!

I butiken har det kommit in nya spellisar och idag fick jag hem ett paket med flera stycken av dem :)

Så även om mitt inlägg kommer lite väl sent så ville jag visa något roligt som man kan göra med dem.


Med de här nya spellisarna kan man nämligen embossa den delen som blir över när man stansar ut den form man egentligen är ute efter. Det blir en fiiiin kant som är lite förhöjd och på sina ställen även ett vackert mönster.

Den dies jag använt till det här kortet heter Opulent ovals.På det här fotot ser man tydligare hur fin kanten blir när man stansat ut och sen embossat med den mjuka mattan.

Den bruna ramen och den vita ovalen är utstansade med samma dies i storlekarna mindre. Det är det jag älskar med spellbinders, genomtänkt och allt passar med varandra!

Stämpeln är från RoxStamps och den har jag stämplat med rosa Distressdyna och embossat med clearpulver.
 Vita enkla blommor med Nellie Snellen-puncharna och så lite bling.Bladslingan som är på varje sida är oxå en ny dies - Flower and Flourish - Crafts Too. Jag har blingat dem med Stickles - Frosted Lace efter att jag limmat fast dem på kortet.Och när man öppnar kortet så ser det ut så här. Jag hann inte med att limma dit något lite ruta där hälsningen kan få plats, men det blir nog på den vita delen tror jag :)

Tittar man noga på bilden nu så ser man hur den fina utstansade kanten på framsidan blir...Övrigt material:
Brun cardstock
Mönstrat papper - Graphic 45 - Secret Garden - Leafy Treetops
Glossy Accent att limma bladrankorna med


Kram
BellaMio


P.S. Ni har väl inte missat att de nya fina papperna från Maja Design är på väg in till butiken? Går alldeles utmärkt att förbeställa redan nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar