tisdag 7 augusti 2012

Gjort ett kort...

Hur har ni haft det i sommar? Vi har ju verkligen haft pysselväder, så kanske har ni har fått riktigt mycket scrappat :)

Själv har det inte blivit så mycket pysslat, åtminstone inte scrapbooking, vi har nämligen byggt en ny altan. Så det har mest blivit "pyssel" med den.

Fast till idag har jag knåpat ihop ett kort :)

 Jag gillar verkligen denna kortvikningen, Center Step Card heter den. Tycker det blev så fint med RoxStamps vackra stämpel till.

Jag har stämplat och embossat texten, sen stansade jag ut den med en spellbinder-dies och innan jag tog bort diesen så färgade jag in ytan med lite Vintage Photo. På så sätt får man den fina kanten. Jag har använt ett mönstrat papper från Maja Design och sen använt en bit ostduk och band för att ge mer djup. Här har jag ett litet tips, för att fästa ostduken så funkar det superbra med Tim Holtz nya limstift!!! Bara att dra ett par streck och sedan på med tygbiten!Blommor så klart och så det sirligt vackra staketet från Marianne Design. Lite blingbling på kanterna.Och för ovanlighetens skull så har jag även klätt insidan med det vackra pappret. En utstansad oval för att skriva några rader på och sedan var det klart!


Jag har använt:
Cardstock - Vit och brun
Mönstrat papper från Maja Design
Distress till kanterna - Vintage photo
Bling
Staketdies från Memory Box
Spellbinders - Oval, Scalloped oval och Labels 


Må så gott allihopa!
BellaMio


1 kommentar: