tisdag 17 juli 2012

Det är inte lätt att bli bra på bild

Nä, det är verkligen inte lätt att bli bra på bild. Jag har hur många bilder som helst där det alltid är något som är galet, någon blinkar, en annan tittar åt fel håll, en lyktstolpe som växer upp ur huvudet på någon. Som sagt lådan är full med knasiga bilder...

Jag har scrappat ett foto idag när mina barn fick ett skrattanfall när "mamma" hade radat upp dem på gräsmattan för fotografering förra sommaren. Kan säga att av 25 bilder så tror jag att två är "bra", men faktiskt så är det ju så att många gånger kan de "misslyckade" bilderna vara minst lika bra!!

 Som synes, skrattanfall på hög nivå :)

Ett vitt cardstock i botten, (å här har jag ett litet tips till er som gillar att leka med masker m.m. de helt släta cardstocken är perfekta att använda då!!) å så två masker, ett stämpelmotiv, några kakservetter å lite text senare var jag klar. Jag började med att lägga den "rutiga" masken på mitt cardstock och färga in med  lite här och där med Broken China och Stormy Sky.

Sen bytte jag mask å färg och gjorde de gröna "blopparna" med Shabby Shutters. 2 kakservetter som jag mycket svagt färgat blå kanter på fick bo under ena hörnet av fotot. Jag stämplade och embossade med vitt pulver, den söta spetsen som syns litegrann på den gröna "bloppen". Såååå fina stämpelset med massa olika spetsar har dykt upp i shoppen.

Lite bling för att rama in fotot oxå. Den här stämpeln föll jag för direkt!! Tycker den är sååååå fräck!!!

Färglagt stämplat med distresspennorna och sen blandat färgerna med vattenpensel. Mycket Glossy Accent på ögonen och de blå prickarna, å så ett par streck med vit penna.Å så texten med blandade bokstäver från mina gömmor :)Som sagt, det är verkligen inte lätt att bli bra på alla bilder, men det är 
precis lika kul att scrappa andra bilder oxå :)

Sommarkramar
BellaMio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar