söndag 22 juli 2012

skogsäventyr

Det kan vara jobbigt att följa med pappa på jakt, därför är det nog bäst att ta sig en tupplur!På den här layouten har jag använt mig av två olika tillverkare på de mönstrade papprena, Prima och Kaiserkraft. Det är inte alltid det är så lätt att blanda olika tillverkare, men i det här fallet blev jag mycket nöjd över resultatet.

Jag började med att beskära papprena och sedan målade jag med ett tunt lager vit akrylfärg över papprena för att tona ner färgerna lite. Mellan de båda papprena satte jag remsor skirt nät och ostduk samt några blommor. På kanterna av Primapappret har jag stansat med Doily lace och Alphine Snowflake från Martha Stewart. Sist men inte minst har jag dekorerat med ett snyggt band och lite blommor, även de från Nature Garden-serien och lite metallskrot som jag hittade i garaget och som jag inte riktigt vet vad de egentligen ska användas till =)


Materiallista:
Lingerie - Madam Boutique - Kaisercraft
Nature Garden - Prima 
Skirt nät - Ivory
Ostduk
Doily Lace - Martha Stewart
Alphine Snowflake - Martha Stewart
Band - crowns
Blommor - Nature Garden Prima
Storytellers Alpha Stickers
Vit akrylfärg
Skumpenslar

Tack för den här gången! Hoppas att ni har det bra tills vi ses nästa gång!
Kram ztina

1 kommentar:

  1. Jisses vilken snygg LO du har gjort det är den finaste jag har sett på länge. Jag gillade hur du har jobbat med kanterna och hur blommorna sticker ut under pappret och fina färgval verkligen kanon bra jobbat
    Kram Mona

    SvaraRadera