söndag 29 juli 2012

Art Journaling sida

Då var det sorgligt nog dags för mitt sista inlägg hos Pysseltagen och jag måste bara säga att det verkligen har varit en ära att få vara en del av ett sådant fantastiskt team!

Idag tänkte jag visa en sida som jag gjort i min Art Journaling. På sidan har jag mistat, stämplat och framför allt doodlat.


Jag började med att sätta fast nätremsor på några ställen på sidan och sedan spraya med lila över allt ihop. När jag sedan tog bort remsorna blev det ett vitt nätmönster kvar. Sedan gjorde jag ljusare ringar med hjälp av Ghost Teknik. Det vill säga att man tillför vatten för att skapa en ljusare färg och mer dimension. Slutresultatet gjorde dock att de ljusare ringarna inte syns så bra men man kan ana dem om man vet om dem.

Efter det tog jag svart mist och sprayade högst upp på sidan och lät det sedan rinna nedåt. För att skapa en läcker effekt blåste jag sedan på färgen som runnit så att den spreds utåt. Längst ner på sidan sprayade jag med vit mist.

När allt torkat tog jag fram en vit penna och började doodla. Jag har aldrig provat att doodla på det här sättet förut, men det var himla skoj. Jag ritade de färger och former som poppade upp i huvet och försökte att inte tänka allt för mycket. =)

Sist men inte mist stämplade jag med några stämplar längst ner på sidan. Här kommer några detaljbilder:Avslutningsvis sprayade jag ett lager med Fixativ över hela sidan-

Materiallista:

Dylusions - crushed grape
Dylusions - Black marble
Plain Jane matte mist - Ivory
vit penna (slut i butik)
stämplar Prima
svart stämpaldyna
Fixativ


En STOR kram vill jag ge Pysseltagen och DT-teamet för att ni dagligen inspirerar mig och för ert gulliga och tillmötesgående sätt! Ni är toppen!

Ha det bra!
Kram stina

3 kommentarer:

  1. grymt snyggt, och vad duktig du är på doodla..

    SvaraRadera
  2. grymt snyggt, och vad duktig du är på doodla..

    SvaraRadera
  3. Jätteläckert! Så mycket har jag nog heller aldrig doodlat. Duktig du är!

    SvaraRadera