tisdag 10 april 2012

Jag har gått kurs...

Det finns en tjej i Polen (kallar sig Finnabair) som verkligen är duktigt, hon leker med färger, stämplar och mister och trollar fram de allra läckraste bakgrunder till sina LO's.

Nu har hon lagt upp en kurs på sin blogg som man kan följa och vara med på för att själv skapa en läcker Lo och den har jag kollat in under påsken.

Och så här blev resultatet:

 Massa härliga tekniker med masker, mister och finfina stämplar har jag övat mig på!!

Jag började med ett nästan helt vitt papper, det är baksidan på av ett gammalt mönsterpapper, lite beige i tonen och med något ruffiga kanter, det är allt. Blommor utstansade i Sticky back Canvas och dekorationer från Tim Holtz. Gamla knappar från en skjorta som jag slängt för länge sen och så Timsens grungiga klocka som jag har embossat med tre olika embossingpulver.De fräcka biljetterna är även de utstansade med Tims dies och sedan stämplade med stämplar från hans set som matchar diesen.

Lite tissuetape har jag oxå använt här och där! Här ser man en ganska tydlig bild på en del av bakgrunden.

Jag har mistat med rosa i 2 olika nyanser, brunt, och guld. Använt distressdynan Black soot och stämplat med både röd, brun och svart dyna och massa olika stämplar!

Avslutningsvis har jag sytt tre slarviga varv med raksöm runt hela pappret.
Ytterligare fler läckra dekorationer, bland annat charms, blad, metallbrickor och kristaller. Kan ni se droppen som hänger från kapsylen och som runnit ner på blanden? Hihi, var visst lite för snabb att ställa LO'n upp för fotografering!!


Är ni sugna på att kolla in kursen? Bunkra upp med scrappsaker och se till att ni har god tid, kursen tar 1½ timme!! Och ni hittar den här.

Kram
BellaMio

P.S. För er som lästa förra veckan och undrar, japp jag är fortfarande rökfri :)

3 kommentarer:

  1. Wow! Superläcker LO! Roligt me kurs hos henne..måste springa in där..

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar LO! Så välarbetad! Det måste ha varit fantastiskt roligt att göra den. :)

    SvaraRadera
  3. Sååå inspirerad jag blev, både av din LO och hennes kurs!

    SvaraRadera