måndag 5 december 2011

Ett femtioårskort...

... har jag gjort, av ett lite speciellt slag :). Jubilaren firades i lördags och vi var sex par som gått ihop om presenten som kommer att bli en turhelg i fjällen med oss alla framåt mars nästa år. Detta fick födelsedagsbarnet själv successivt lista ut under kvällen mha diverse uppgifter som dök upp då och då under middagen, och som resulterade i ett antal bokstäver. När alla dessa uppgifter var lösta och bokstäverna insamlade, var det dags att överräcka kortet, som var den sista ledtråden:Inuti fanns bokstäverna som alltså var begynnelsebokstäverna på ett antal ord som beskriver  födelsedagspresenten. Papper här från Maja Designs "Vintage Winter". Bokstäver TH Vintage Market.

Kortets framsida skulle innehålla ledtrådar till innehållet i presenten ..." gör nåt med en ryggsäck, snö, skidor och helst en termos också"... :)  :


Snö var ju ganska enkelt men sen har jag ju inte dussintals av stämplar med det övriga direkt :) så det blev lite frihandsteckning istället. 
Bokstäverna är Tim Holtz - Alphabet Soup Letters  som embossats med det tokläckra embosspulvret Silver - Aged Embossing Enamel. Snöflingor av Snowflakes #3 - Sizzix Originals Die och Martha Stewart stans. Den blå bakgrunden är inspirerad av Tim Holtz första Tag of Christmas för i år. Kört blå cardstock i embossingfolder med snöflingor som jag först gått över med embossingdyna på den "negativa" sidan. Har sen hällt på vitt embossingpulver och borstat bort det som fastnat på snöflingorna.

Och orden har ni säkert listat ut vid detta laget?!..." Weekend I Fjällen Med Goda Vänner" !

Ha en härlig vecka !
KRAM!
Eva


2 kommentarer:

 1. Spännande kort du gjort! Finfint!!
  Ha trevlig dag!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jätte trevligt kort! Ryggsäcken och termosen är det stämplar eller?
  / Jenny

  SvaraRadera