torsdag 29 april 2010

Torsdagstipset - min favoritprodukt hemma och på träff!


Det kan ju knappast ha undgått någon att jag är helt kär i min Ink Blending Tool. Så kär att jag sen insåg att det räckte inte med en... jag orkade inte hålla på och byta dyna hela tiden och så blev jag inte så vacker om fingrarna. Man kan ju använda gummihandskar om man vill. Men mest praktiskt var ju att införskaffa en Inkssential Craft Spinner till mina ink tools. Jag tycker jättemycket om den, dels är den så fin och så är den verkligen praktisk.

Nu har jag bara 15 Distressdynor än så länge, man kan ju inte köpa allt på en gång. Och som ni ser så saknas det två ink tools innan ställningen är full men man får som sagt ta lite i taget.


Men när jag åker på träff var det ju inte så fiffigt att ta med ställningen så då kom jag på att varje dyna/foam skulle få en egen liten påse, jag tog de små zip-påsarna som minirosorna man köper från Pysseltagen brukar levereras i. Mycket praktiskt. Sedan fick varje färg en egen dyna och sin egen påse som jag märkte med färgens namn. Jag satte påsarna på en öppningsbar ring som jag hade i gömmorna.
Så på träffar tar jag numera bara med mig en ink tool och så de distressdynordynor och foamdynor som jag behöver i sina små påsar. Jag lovar att det är platsbesparande! Jag har ju så svårt att lämna något från pysselhörnan kvar hemma, helst vill jag ha allt med mig, att jag sedan använder en bråkdel är liksom en annan sak. Kanske fler som känner igen sig?


Så, det var dagens tips från mig! Välkommen tillbaka nästa torsdag!

Kramar!

Cath.

1 kommentar:

  1. Nu ligger även alla mina "svampar" i varsin påse och alla har fått sitt namn och en litten dutt av färgen på en klisterlapp på påsen. Så smart! Nu är det ingen risk att man tar fel.

    SvaraRadera