tisdag 2 mars 2010

Inne i en kort-svacka

Ja just nu verkar det som jag bara gör kort. Vet inte riktigt varför, jag som annars gärna varierar mig. Kanske är det för att det kommit så himla mycket läckra stämplar nu, hihi... Man bara måste ju göra ett kort när man får hem en stämpel, hihi...

Denna gången har jag jag provat att göra ett kort som jag hittade i en tidning från England som jag fick låna av en kompis.


Visst är det annorlunda? Inte speciellt svårt att göra heller.

Stämplarna Noble Tilda och Suger bag kommer från Magnolia och jag har färglagt med mina MCP-pennor. Gillar att jag kan få lite kraftigare färger med dem oxå. Både inuti och utanpå har jag använt pappret Grow up - Spring has Sprung från Lady bug. Det prickiga är baksidan av pappret och det lite snirkliga lila är framsidan. Bra med dubbelsidiga papper tycker jag!I mitt senaste DT-paket fick jag några utstansade ramar av Inger. En har jag använt här. Jag började att gnugga in hela ramen med distressfärgen Dusty Concord, svagare i mitten och starkare utåt kanterna. Sen stämplade jag med en swirlstämpel och sist så målade jag hela ramen med klar crackle paint.


Så klart kan jag ju inte skapa ett alster utan blommor! Det går ju bara inte, hihi... En läcker ros och sammetsblad från prima och så de fantastiska dekorationsbären!

Ja det var det hela från mig idag!! Nu ska jag bara vänta in min senaste beställning från Inger, där i ligger det läckra påskstämplar, sen blir det till att börja med påskkorten, hihi... Passar ju bra nu när jag är inne i ett kort-stimm!

Kram
BellaMio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar