torsdag 4 mars 2010

Bara kort här också....

Jag håller med Mio, mestadels kort blir det här också... men en LO har jag faktiskt gjort också, kunde ju inte låta bli Momas läckra skiss... men den får ni se en annan dag.


Nu kommer först ett kort i min favvostorlek, ja ni vet, 10x15 cm. Med den där läckra diecutramen som är så kul att distressa, stämpla och embossa på....
Jag har använt Broken China och stämpeln är från Pink Paislee. Blå dekorationsbär, turkos calla, orange organzaband och så helt ljuvliga pärlor!

Här är ett enkelt kort gjort av en bit av det här läckra papperet från Best Creation. Crispyband, grönt satinband, turkos gardenia, dekorationsbär, gröna blad och så förstås halvpärlor.


Det här blev ett riktigt lekfullt kort och när jag började så tänkte jag att det skulle bli ett barnkort. Men jag ändrade mig på vägen. Visst kan man ge det som en kärleksförklaring? Till en som har lite humor kanske... ;D Tyckte att "Fly me to the moon" passade så bra in...
Jag har använt det härliga flygmaskinspapperet från Best Creation och så grönt crispyband igen och turkost organzaband över. Vita halvpärlor och alfabetsstickers från AdornIt.

Det var allt från mig för idag! Vi sitter nu och våndas över vilket vi ska välja ut av alla begåvade fantastiska och kreativa bidrag som vi har fått in till februaritävlingen - men håll ut, vinnaren kommer presenteras inom en snar framtid!

Kramar till er alla!

Cath.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar