torsdag 6 juni 2013

Tips & Trix-torsdag!!

Tipset jag bjuder på idag är ganska nytt för mig. Jag har sett det runt om på bloggar, FB och andra medier men aldrig provat själv. Men nu var det dax :)


Jag har provat att måla utan linjer, eller nja, snarare med svaga linjer :)

Man stämplar helt enkelt med en svagt färgad dyna istället för en svart. Jag använde en gammal Versafine-dyna jag hittade längst in i en låda. Vilken dyna du använder spelar mindre roll, bara det är en dyna som är anpassade efter vilken färgläggningsteknik du använder.

Jag tänkte måla mitt motiv med Distress-pennorna så då fick det bli en vattenfast dyna... Å så här blev resultatet!!

Jag kan säga att jag har målat en hel del motiv innan jag fick till det hela! Dels är det lite annorlunda teknik att skugga så motivet inte blir platt, sen har jag ju begränsat med färger eftersom jag inte har alla pennorna.Jag är fortfarande inte nöjd med håret, men det är bara till att öva!! Jag gillar tekniken och resultatet och kommer säkert öva mera!Material:
Distresspennor: Hud - Tea Dye, Hår - Scattered Straw, Klänning/slöja - Tumbled Glass. Krona - Mustard Seed, Rosor - Barn Door,  Blad - Crushed Olive, Ögon - Vintage Photo
Versafine stämpeldyna
Dies från Spellbinder
Färgat in kanterna med Distressdyna - Antique LinenHar du målat med den här tekniken? Bjud oss gärna på några av dina alster!!

Hoppas ni alla får en underbart härlig NATIONALDAG!!

Kram
BellaMio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar