tisdag 21 februari 2012

Länge sen...

Här i min del av landet är det sportlov denna veckan, och vad passar väl bättre då (när alla barn är iväg på roligheter och man har hela huset för sig själv) än att sätta sig ner och pyssla lite? Det var så himla länge sen jag gjorde en LO, så igår var jag riktigt sugen :)Och så här blev den!

Jag har använt det ursöta pappret Små rosor från Pion design och helt enkelt spräckt upp ett hål i mitten av pappret för fotot. Det är min dotters skolfoto från i höstas som ska scrappas denna gång.

Spets och blommor tyckte jag verkligen passade in till den här ljuva LO:n.
Chipboardbokstäver som jag hade liggandes hemma. Jag målade dem vita och chalkade sedan kanterna med Victorian Velvet. Och så klart har jag kletat på ett lager Glossy Accent oxå, hihi...
Jag stansade ut en klocka i grunge paper och klippte den i två delar. Sen målade jag båda delarna med Crackle Paint och när det torkat tog jag på lite av den nya läckra wax-färgen och smetade på.
En nyckel med ett av de där fräcka banden som krullar ihop sig av sig själv.
Två målade änglavingar och en chipboardfigur som jag har klätt med en bit spillbitspapper.

Jag hittade en Bottle Cap i mina gömmor och stansade ut en blomma från ett mönsterpapper (faktiskt mitt allra första mönsterpapper som jag köpte!!) som jag limmade fast och sedan fyllde jag Bottle Cap'en med Glossy Accents. Tog låååååång tid att torka, men oj så fint när det är klart :)På ett par olika ställen på mönsterpappret har jag använt en template. Jag la den på pappret och målade över med vit akrylfärg. Eftersom jag redan hade chalkat kanterna med Victorian Velvet (distressyna som ju är vattenlöslig) så blandades den färgen med min vita akrylfärg lite grann och det blev ett superbra resultat!

Flikarna där jag har spräckt pappret har jag fäst med häftklamrar, en rolig liten detalj.

Kanten runt om hela pappret har jag stansat med en av Martha Stewarts stansar, just den här är redan slut i butiken, men det finns sååååå många fler att välja på.


Hoppas ni får ett härligt sportlov!

Kram
BellaMio


1 kommentar:

  1. Såååå fint det blev!!! Tack för tipset att fixa med Bottle Cap´sen, har sådana liggande men inte vetat riktigt vad man kan ha dem till. NU vet jag!

    SvaraRadera