tisdag 28 februari 2012

Coolt kort

I mitt senaste DT-paket så fick jag några ark med Hårdfolie, så jag bestämde mig för att testa att göra ett kort.

Det blev ett lite fräckare, coolare kort :)

Själva stommen är då gjord med hårdfolie och så har jag duttat med svart akrylfärg runt kanterna.

Bakgrunden är gjort med rivna pappersbitar (från serien Pretty Pink från Glitz) som jag färgat in kanterna på och sedan limmat fast på en bit vit cardstock.
Jag stämplade den läckra mätstickan på ett mönsterpapper från samma serie, klippte ut den och färgade in kanterna.

En öljett i nederdelen och så en charm i ett svart band.Innan jag tejpade ihop pappersbakgrunden och hårdfolien så stämplade (med StazOn för att det skulle fästa på plasten) jag en av Tims läckra stämplar på insidan av arket.Tycker verkligen den här stämpeln är så bra!!! Jag började med att stämpla och embossa den. Sen stansade jag ut cirkeln och innan jag tog bort diesen så färgade jag in mitten med Vintage photo.Och det här är insidan.

Ett råååååsa mönsterpapper på högersidan för att ge lite mer liv om man tittar på kortet från baksidan och så ytterligare en cirkeln att skriva sin hälsning i.
Och så baksidan då.

Måste säga att det är riktigt roligt att fixa till hela kortet, oftast gör jag bara framsidan, men det krävdes ju lite mer nu när kortet var genomskinligt.


Har du inte testat att leka med hårdfolie tycker jag absolut att du ska köpa dig ett par ark!!

Kram
BellaMio

1 kommentar:

  1. Å vad jag bara älskar det här kortet! Stilen, sy temat och texten... som om det var till mig *haha* Jättebra jobbat! Har inte gjort så mycket kort själv, men du är en STOR inspirationskälla! Ha en fin dag. Kram Malin

    SvaraRadera