tisdag 10 augusti 2010

Bokmärkesinspiration!

Kul att se att det redan är sån fart på inflödet till augustitävlingen! Även jag blev jättesugen på Caths roliga utmaning, måste erkänna att jag ALDRIG tidigare gjort ett bokmärke, så nu kändes det som dags för det =). Nåt annat jag heller ALDRIG gjort är att använda symaskinen på ett alster men nu är det också gjort, dubbelpremiär alltså! Har just fått hem ett antal av de nya Magnoliorna ur Bon Voyage-kollektionen och Japanska Tilda fick pryda detta bokmärke ( som givetvis är utom tävlan):


Försökte ge en lite "japansk touche" även till resten av bokmärket med några små detaljer, bl a toppen där jag använt en av slice-tagsen från "Remember this" designkortet som mall. Ritat av konturen som med lite fantasi kanske kan vara en aning "pagodlik" =). Har även stämplat lite japanska (?) skrivtecken här och där.

Närbild på Tilda, som vanligt färglagd med distresser:

Har maskat Tilda och stämplat skrivtecken ( från clearstampsset jag hittade på bokhandeln för evigheter sen) i bakgrunden och även en lykta som kommer från clearstampssetet Lanterns från Inkadinkado. Blommorna är Retroblommor small, medium och large, av akvarellpapper som angripits med distresser Fired Brick och Aged Mahogany, Perfect Pearls-mist Forever red, Puffy Velvetpenna vit och svart.

Och på baksidan ett litet passande visdomsord av Konfucius ( som kanske inte riktigt var japan, men närapå =)) skrivet på en slice-tag :)....


Övrigt material som använts:
Svart och vit CS
Mönsterpapper från Imaginisce, Sophia-To Love&Cherish, fram-och baksida.
Rödrutigt band

Jag började ju semester rond två igår och kan, inte helt missnöjt, konstatera att vädret är synnerligen grått och pysselvänligt! Har alltså goda förhoppningar om att få fortsätta ta igen sommarens förlorade pysseltid, så på återseende!

Ha en skön kväll!
Eva


6 kommentarer:

 1. En sån söt liten geisha :)
  Fina bokmärken.
  Ha det gott!
  Lisa

  SvaraRadera
 2. haha vad rolig! alltihop ser för övrigt otroligt proffsigt ut!

  SvaraRadera
 3. Verkligen ett supersnyggt bokmärke. Snyggaste jag sett.... =0)

  Kram Maritha

  SvaraRadera
 4. Himla snyggt bokmärke...

  Kram Gurkiss

  SvaraRadera