tisdag 19 augusti 2014

Ny DT-medlem

Hej på er alla Pysseltagna, idag påbörjar jag min nya utmaning, som DT för Pysseltagen. Så spännande och så hedrande. Jag heter Malin Wiberg, "Kreativ af Skälsböke", och älskar att skapa. Favoriten är att färglägga med distresser och tombowpennor men även allt annat...ja, eller kanske inte LO, det överlåter jag gärna till andra.


Jag har fått äran att ha min DT-dag här i bloggen på tisdagar, hoppas ni tittar in då :)

Som inspiration idag tänkte jag visa er vad man kan hitta på med dessa grejer...
Jag strök allt trä med gesso för att få en mättnad, och sen gick jag loss med att bland ihop navyfärgen med den vitakrylfärgen och när jag kända att jag fått fram en bra blå bas så tog jag två droppar av den bruna färgen. Dessa färgen är matta och torkar snabbt, kanon för mig som vill bli klar oftast innan jag påbörjat projektet. Jag målade överallt trä och även lite slarvigt på charmsen, med tanken fäster det så fäster det.

Sen började det pilligaste, att rita av och skära ut texten Love, jag valde här att använda båda sidorna på designarket, "baksidan" använde jag även inuti charmsen. Och inuti dem fäste jag bokstäver, begynnelsebokstaven i mina familjemedlemmars namn, som jag stansade ut i rosa CS.


Som en observant vän sa, om du byter plats på M och O så får du poem, vilket är fint, men nu blev det efter ålder ;)


På tisdag tänker jag visa er hur jag kan använda dessa vatten ink från 13 Arts tillsammans med bl.a. distresser när jag färglägger. Hoppas ni tittar in då. 
Kram Malin


1 kommentar:

  1. Grattis Malin och Pysseltagen till en superduktig pysslare... Jättefint skapat o ännu finare irl men jag tycker fortfarande att du skulle bytt plats på bokstäverna till POEM.... haha

    SvaraRadera