onsdag 20 november 2013

Vår solstråle

För någon vecka sedan var jag ju på pysselträff och faktiskt fick jag en hel del gjort. För det mesta på träffar så sitter jag bara och tittar på mina saker och kommer aldrig riktigt i gång, men den här gången avveck det hela från det vanliga, kanske en ny trend :)

Bland annat fick jag gjort en LO och den tänkte jag visa er idag:
 Eftersom fotot är ganska ljust och milt så valde jag papper i samma ljusa, milda toner. Vitt och rosa passar min lilla linslus :) Lite blommor och blader så klart och bakom fotot kan skymtar lite ostduk och en kakservett. Lättaste sättet att fästa ostduken är med limstiftet från Tim Holtz! Helt otroligt så bra resultat det blir, sånt gillar jag!Bakom fotot har jag använt den söta fjärilsdiesen i vit cardstock med stickles på. Vit wellpapp fick oxå plats tillsammans med lite bling på fotot.

Lite här och där på det mönstrade pappret har jag stansat med en av Martha Stewarts kantstansar, och sen låtit i ett mönstrat papper som går ton-i-ton titta fram. En liten rolig detalj tycker jag :)Och så rubriken på LO'n, hon är ju verkligen vår solstråle så rubriken passar perfekt!


Material:
Vit cardstock
Mönstrat papper
Bokstäver från Prima
Limstift (världens bästa!!)
Bling
Kantstsans från Martha Stewart
Fjärilsdies


Får ni mycket gjort när ni är på träffar?

Kram
BellaMio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar