fredag 22 november 2013

Här kommer jag :)

Hej alla ! Jag heter Helena Påhlsson och har fått äran att gästa Pysseltagen fram till jul . Spännande tycker jag :) Jag väntade förväntansfullt vid postlådan när paketet skulle komma. Och vilket paket ! Mycket material för att leka i Mixed media stil men jag kommer även att bjuda på lite annat. Varje fredag kommer ni att träffa mig här på bloggen :)

Först en presentation av mig.  

 
Som sagt jag heter Helena Påhlsson , har passerat 40 strecket. Bor några mil från Pysseltagen ( vilken lyx) i ett hus med man och två barn på 9 och 12 år. Jag har scrappat sedan 2005. Jag scrappar layouter och gör en hel del i mixed media stil. Vill du se mer vad jag har gjort får du kika in i min blogg.
 
Mitt första alster är i Mixed Media stil. Jag fick en trälåda som jag tycker passar perfekt till julens chokladpraliner.
 
 
Jag började att grunda hela lådan med Gesso. Första gången jag provade Gesso från Martha Stewart. Och den var mjuk och skön att jobba med samt att den torkade fort.

 
Sedan limmade jag fast bitar av gammalt notpapper med decopagelack. All akrylfärg jag använt på lådan är från Martha Stewart. De är snygga i färgerna, alldeles matta och fäster på i stort sett alla underlag. Inkl metall och glas. Ni får se de andra veckorna. Nyanser jag använt är Arrowhead, Summer Linen och Habanero.  

 
Bokstäverna är Tim Holtz grungeboard bokstäver.
För att göra dem lite extra snygga har jag använt hans nya Distress Glitter. Glitterburkarna ser ut som karameller. Jag vill ha alla färgerna :)

 
Jag har använt blandade stämplar och jag har stämplat med vattenfast stämpeldyna i rött och svart. Eftersom det ska vara en present så har jag slagit ett snöre runt.
 
 
Vi ses snart igen // Helena
 
 
 
 

1 kommentar: