fredag 19 april 2013

Resväskor!

Två läsare och kursdeltagare har skickat in bilder på sina fiiiiina resväskor som de gjort efter Erikas fina onlinekurs.

"Jag är en älskare av scrapbooking. Jag heter Susanne och älskar utmaningar. Denna Resväska gav mig mycket huvudbry men äntligen är den klar. Tack Pysseltagen för att ni och Erika ger oss roliga och annorlunda utmaningar. 
Susanne Jepsson, Tyringe"

" Hej!
Tack för en super bra och rolig bloggkurs. Jag har gjort två (tre egentligen men dotterns får jag inte visa :-) hon har redan hemligheter i den) Den utan blogglådorna är gjord t sonens promarkerpennor (andra mått på väskan) men när den var klar ville han nog ha den till annat ;-). Facken på högersidan är bara att dra ut så blir det ett fack . I facket, i locket är det plats att lägga stämpeltryck som ska färgläggas, de hålls på plats av "läder" rem (med magneter) i grungpaper.Tack,
Malin Wiberg"Tack tjejer för att ni skickar in och visar oss era superläckra väskor!!

Kram
BellaMio


3 kommentarer:

 1. Wow, så fantastiskt fina dom blev! Jag har inte gjort någon själv, men ska spara undan instruktionerna för senare tillfälle. Nu blev jag verkligen sugen på att göra en resväska!

  SvaraRadera
 2. Så himla snygga. Säger som Eva-Lena, har inte gjort nån själv, men blev verkligen sugen. Tycker de är tokläckra! :)

  SvaraRadera
 3. Fantastisktbkul att se;))

  Det som är extra kul är att ni kommer med egna lösningar;))
  Kram
  Erika

  SvaraRadera