måndag 25 februari 2013

Thanks a latte!

Ja, det har faktiskt blivit dags för mig att säga Tack & Hejdå  här i bloggen! Lite vemodigt, för det är faktiskt nästan 4 år som jag har haft förmånen  att vara DT-medlem hos Inger och Pysseltagen. Men,  tiden räcker tyvärr inte till för allt man vill göra, och då måste man ju till slut ta konsekvenserna av det. Det har varit jätteroliga år och jag vill verkligen säga TACK till alla er bloggläsare som givit så mycket positiv feedback och uppmuntrande tillrop i era kommentarer!! Det är ni som gör det mödan värt :) !

Ett sista kort har jag att bjuda på idag, med "Angie" från Kraftin´ Kimmie Stamps:


Textstämpeln följer med motivet :). Pappren jag använt är BoBunnys Apple Cider  (på REA just nu) tillsammans med röd CS Canvas  och Natural Classic CS.  
Blommorna och bladen är gjorda av akvarellpapper mha TH tattered-flower-garland--sizzix-sizzlits-decorative-strip-die. Mistat med gula och orangea mister och bättrat med distressdyna  Aged Mahogany och infärgningsverktyg.
 Rött sidenbandPaperpen-light-carmin-red och Spellbinders Petite Ovals och Petite Scalloped OvalsAngie är färglagd med Distressrefillers.

Japp, det var det ! Långa avskedstal är ju inte kul så 
hoppas vi ses i andra sammanhang i scrapvärlden framöver och

HA DET GOTT!

KRAM!
Eva

4 kommentarer:

 1. Väldigt tråkigt att du slutar, kommer att sakna dina fina alster här på bloggen, önskar dej lycka till i fortsättningen .
  Många hälsningar
  Annette

  SvaraRadera
 2. Det blir tomt utan dig här i bloggen tack för all inspiration du har bjudit på.
  Mona

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt kort och som vanligt gillar jag din färgläggning, den är så urläcker! Har ofta kikat in här i bloggen men dålig på att lägga in kommentarer. Så tråkigt att du ska slutar...

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Vilket jättefint kort! Tråkigt att du ska sluta hos Pysseltagen :( Jag är dålig på att kommentera, men jag är ofta här och beundrar dina vackra kort! Jag tycker mycket om dina egengjorda blommor som du brukar ha med på korten, din fantastiskt vackra handstil, färgläggning m.m. m.m.!!

  SvaraRadera