söndag 5 juni 2011

Ett litet pås-kort!

Hej på er så här på kvällskvisten!
Tänkte att jag äntligen ska ge ett litet livstecken ifrån mig! Och det gör jag med nåt som är så himla kul att göra: ett pås-kort! Inger skickade mig fina påsar i senaste DT-paketet och ville att jag skulle göra just ett pås-kort! Såklart, jag hade nästan glömt bort hur skoj det var. Jag ska visa ett till på onsdag och då kommer jag visa hur jag gör också! Fast busenkelt är det!

Här är framsidan! Och mitt kort blev som ni ser ganska tjockt eftersom jag älskar att jobba med många lager papper! Ni ser de fina metalldekorationerna va? Jag bara älskar dem! Och de små rosorna som är i lite vintagestil! Underbara!

Här har jag dragit ut fickan som jag gjort att skriva sin lilla hälsning på! Nu är det inte så tydligt på bilden men den lilla kvisten i chipboard har jag distressat med Vintage photo och därefter clearembossat, det blir en läcker yta och är plättlätt för en latmaja som jag ;D.

Här ser vi kortet uppvikt! Kortet atts kriva på har jag här dragit ut och lagt framför, visar baksidan där jag klistrat på en liten påse, perfekt att lägga i trisslotter kanske. Hade ju ingen hemma att mäta på men jag trooor att det går i en triss-lott eller liknande i den.

Jag har använt:
Turkos och grön cardstock
Naturligtvis en påse
och en liten också!
målad med Crackle paint
Vit ros (distressad på kanterna och clear-embossad!)
Självhäftande kardborre -pluttar (för stängning av kortet)

Godnatt och sov så gott!

Kramar, Cath.

4 kommentarer:

 1. For et flott posekort, nydelig pyntet og herlige farger. :)

  SvaraRadera
 2. Linda Kindberg6 juni 2011 12:36

  Sååå snyggt påskort! Vilka underbara färger och dekorationer!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Super flot posekort.
  Hilsen Gitte

  SvaraRadera
 4. Jättefint påskort! Ser fram emot en tutorial för jag vill gärna göra ett likadant!

  SvaraRadera