måndag 20 februari 2017

Annorlunda 50års kort

Hej alla Pysseltagen-diggare

För ungefär 2 veckor sedan skrev jag på FB att jag hoppas det kommer nya Dreamerland stämplar snart. En liten stund senare hör jag ett pliing i telefonen och det var Inger från Pysseltagen som skickade över att det kommit nya Dreamerland stämplar till butiken.  Eftersom jag inte hann slänga mig i bilen och köra upp till Örkelljunga så fick de lägga min beställning på lådan. Så på förmiddagen dagen efter kunde jag hämta ut de hos mitt DHL-ombud. Snabbt och smidigt <3 font="">

Här kommer 2 av mina nya favoriter som du hittar tillsammans med alla de andra,  HÄR.

Färgläggning: Distress markers och refilerMotivet med bilen valde jag att ha på mitt 50 års kort till helgens uppvaktning. Perfekt med en "oldometer" på ;)


Jag tänkte även passa på att visa er ett roligt sätt att göra av med spillbitar på. 
Eftersom jag har en äldre man (3år äldre ;)  ) så blir det äldre bekanta i bekantskapskretsen så i år är det många 50 åringar på agendan. Jaja, jag vet att jag också är där om några år...men det är nästan 9,5 år dit ;)


50st "ljus" till kortet. Jag tog en grillpinne och snurrade upp 50 spillbitar på. Varje ljus fäste jag med vanligt skoltejp på baksidan och sen limmade jag fast dem. Lågorna har jag klippt på fri hand i 3 olika nyanser av gult som jag sen chalkat med WalnutStain. Några av lågorna sitter på 3D kuddar. Vecken är ritad med en tunn marker. Det blev ett uppskattat kort :)

önskar er alla en bra vecka och hoppas ni får lite tid över till pyssel

Kram 
Malin Wiberg
Skälsböke
3 kommentarer: