fredag 3 januari 2014

Läsaralster!

Ibland händer det att vi får ett roligt mail från någon läsare hit till bloggen! Igår kom ett sånt :)

Det var från en tjej som ville visa ett fint alster hon skapat. Så idag visar vi ett superfiiiiiint läsaralster!


"Hej Inger, eller vem det nu är som sköter bloggen.
Jag har gjort en kul grej som jag ville visa, så jag tänkte att kanske den skulle kunna finna sin väg till bloggen eftersom i princip allt material utom 2 grejer är från Pysseltagen och Roxstamps.
 
Linda heter jag och har scrappat sedan ca 2008. det var efter att dottern föddes som jag ville göra en liten foto bok med kommentarer om graviditet och förlossning som det hela började.
Väldigt enkelt med lite datorutskrifet och text började jag klippa och klistra.
Någon månad senare träffade jag min mans arbetskollega på en grillfest som frågade om jag gillar scrapbooking, ja.. det tror jag svarade jag och sendan undrade hon om jag ville hänga med på en scrapmässa i Helsingborg.
Den mässan var det som verkligen öppnade ögonen för vad scrapbooking var och oj oj oj... efter den var man ju "hooked" om man säger så hehe.


 
I alla fall, så fick jag lite roligheter i julklapp av min man och nu har jag äntligen blivit klar med min lilla "Rabatt kuponger" tavla som jag hängt i min hall. Tanken är att vi klämmer fast kupongerna i klädnyporna och sedan tar man dem enkelt när man ska till affären och handla. Ja, man kan ju inbillia sig att man inte ska glömma dem i alla fall hehe...
 
Material:
Stämpel-Vingar 
Martha Stewart Punch Alfabet 
Embossingfolder Gun Meta
Charm
Kedja
Pärlor på band enkel
Pärlor på band Dubbel
 
 
Vore kul om ni lade det i bloggen, men om inte, så skicka det gärna så Inger får se det."
 
Kram på er från Linda i Perstorp (Isadory)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar